Werkendam

Touren op de Scooter

peter en de wolfZondag 24 januari 2016 speelt Boomgaard Theaterproducties op eigentijdse wijze 'Peter en de wolf' voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling ‘Peter en de wolf’ is een eigentijdse vrije versie van het door Sergej Prokofjev geschreven verhaal, toegesneden op kinderen van 4 tot 11 jaar. Prachtige muziek, humor en poëtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze en Izak illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.

Mirjam van den Bogaard en Izak Boom hebben zich verenigd in Boomgaard theaterproducties. Mirjam is theatermaker en studeerde aan de Academie voor Drama in Tilburg. Ze maakt deel uit van o.a. theatergroep La Duca, speelt solovoorstellingen en geeft toneellessen aan kinderen. Izak is multi-instrumentalist, speelt snaren en toetsen en is muziek- en tekstschrijver. Hij werkte o.a. voor Youp van ’t Hek, Liesbeth List, de Berini’s, Harry Sacksioni en Kaz Lux en treedt op met eigen muziekformaties.

De voorstelling duurt van 13.30 tot 14.30 uur, mensen met een vriendenpas krijgen 3 euro korting. Reserveren kan via de site of telefonisch bij Tessa Terlaak 06-45208142. Toegang: EUR 6,- per persoon (Vriendenpashouders of CJP 3 euro korting)..

 

bron: http://mirjamvandenbogaard.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner