Truckerdag

Touren op de Scooter

TruckerdagIedere 2e of 3e zaterdag van juni organiseert Stichting Sport en Spel gehandicapten de jaarlijkse truckerdag voor verstandelijk gehandicapten. In 2015 zelfs al voor de 30e keer. Wat destijds begon met zo’n 30 vrachtwagens, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met ruim 100 trucks, een touringcar en rolstoelbussen.

Dankzij heel veel enthousiaste chauffeurs en transportondernemers die belangeloos hun materieel ter beschikking stellen, is deze tocht alle jaren een groot succes. Ook veel vrijwilligers zijn bij deze dag betrokken voor o.a. begeleiding van de deelnemers, het regelen van het verkeer en verzorgen van de lunch.

De tocht begint bij Transportbedrijf Van der Stelt in Giessen waarna de stoet rond 10.00 uur zal vertrekken voor de tocht door het land van Heusden en Altena. Afwisselend voert de route hen ieder jaar vanuit Giessen naar de regio Wijk en Aalburg of Werkendam. In 2016 is de regio Wijk en Aalburg weer aan de beurt.

Na afloop wordt er verzameld waarna er een optreden van de favoriete zanger Wim van de Heuvel uit Werkendam op het programma staat. Ook wordt er gezamelijk wat nagepraat onder het genot van broodjes en wat drinken.

Ons Facebook-fotoalbum editie 2015 vindt u hier!

 

Truckerdag

e-max.it: your social media marketing partner